15 mai 2014

Europenii au pus botul la Wurst



La puţine zile după stupefianta victorie de la Eurovision 2014 a Femeii cu Barbă, Conchita Wurst (de fapt, un măgădău austriac travestit, Thomas Neuwirth), am visat-o, spre dimineaţă, pe ciudata creatură şi mi-au venit în cap nişte gânduri, cu care m-am trezit râzând. Am tot ezitat să le public, până ce mi-am dat seama că ar fi culmea să am eu reţineri, dacă respectivul gay n-a avut nicio ruşine să-şi pună alt nume de scenă, decât “Scoică + Cârnat” şi să strige lumii că ei, homosexualii, sunt uniţi şi de neînvins. Într-adevăr, sunt uniţi, ca în dansul Băieţilor de la Căpâlna, iar, de învins, îi poate învinge numai boala, dacă fac sex neprotejat. Iată cele trei secvenţe din visul meu:

Conchita Wurst a declarat presei: „Trebuie să vă mărturisesc că, după ce am aflat că am câştigat Eurovision-ul, mi s-au umplut ochii de lacrimi şi fundul de muştar. Le mulţumesc europenilor că au pus botul la piesa mea.”

Remus Cernea, parlamentarul român cel mai entuziasmat de acest eveniment, şi-a manifestat intenţia de a o invita în România pe artizda cu pilozităţi faciale, motiv pentru care i s-a adresat telefonic, arătându-şi disponibilitatea de a colabora. A avut loc următorul dialog:
Remus Cernea: Iubite Wurst, vreau să lucrez pentru tine, să fiu mâna ta dreaptă.
Conchita Wurst: Stai pe fundul tău, Remuse, eu tot ce fac, fac pe barba mea.

Conchita Wurst a fost ales (aleasă) să fie imaginea unei celebre firme multinaţionale. Aţi ghicit, este vorba despre Gillette. Pentru ce produs? Pentru noul aparat de ras. Inghinal. Alte firme importante au pierdut şansa de a colabora cu Wurst: compania producătoare de unguente Ben-Gay (crema care încălzeşte, alină durerea, penetrând profund pielea), Cârnaţii de Pleş-coi (firma se va reorienta, propunându-i un contract Elenei Udrea), Polonezii de Angst (divizia de cârnaţi polonezi, care voia să lanseze noii polonezi austrieci), Durex Dijon (prezervativele cu aromă de muştar) şi, mai ales, HIVurst (produs 3 în 1, care conţine: medicament anti HIV, lubrifiant şi, bonus, o jucărie sexuală la alegere: dildo - 3 mărimi, suzetă cu vibraţie, căluş de lemn mov, cravaşă miniaturală de piele ecologică, hamac cu cârlig sau cătuşe cu blăniţă roz).

Andrei Păunescu, 14 mai 2014