6 septembrie 2012
Catering pe tarlaua din avion
Dacă bonurile acestea de casă ar fi eliberate de vreo tarabă din Adunaţii
Copăceni, pentru un suc sau un kil de roşii, nu ar fi nicio problemă,
dimpotrivă, ar fi de admirat fiscalizarea comerţului comunal. Dar, cum ele sunt
dovada plăţii, în avion, pe o cursă
internaţională, pentru ceva de mâncare, ne apucă râsul, apoi întrebările. Nu
zicem că e rău, nu zicem că e bine, dar ştim că e amuzant să derulezi afaceri
profitabile, la înălţime chiar, pe firme localizate la sat, şi nici măcar pe o stradă,
ci direct pe Tarlaua 50. Ne şi imaginăm un control al Fiscului la această
adresă, cu clişeele de rigoare ale reporterilor: oamenii legii au descins pe tarla, dar pe tarla nu au găsit pe nimeni.
Acum stau la pândă prin ciulini. Chiar să nu fi găsit nicio adresă
disponibilă, în Bucureşti sau în Giurgiu, norocoasa firmă care a primit mult
invidiata licenţă de a vinde mâncare şi alte produse pe curse aviatice
internaţionale supraaglomerate? Chiar să fi fost singura soluţie ca avionul să
se transforme în tarla pentru negoţul dubios?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu