7 ianuarie 2008

Dinozaurii au murit de râs

Realitatea TV a dezvăluit de Sfântul Ion o informaţie de ultimă oră şi de maximă importanţă: dinozaurii se pare că au dispărut complet datorită căderii pe pământ a unui meteorit uriaş, dar e posibil să fi pierit şi datorită unui cataclism natural.
Ce rezultă din această ştire?
1. Prăbuşirea meteoritului nu e un fenomen natural.
2. Oricum nu am aflat nimic.
3. Meteoritul a fost, de fapt, o surpriză artificială, oferită dinozaurilor cu drag, dar ei fie nu s-au prins şi au murit de ignoranţă, fie s-au prins şi au murit de râs, când le-a căzut în cap magaoaia.

2 comentarii:

hippiepittis spunea...

1.Realitatea teve' nu e prima data ca imagineaza realitati virtuale pe sticla la comanda expresa a diferiti sponsori ! In acest caz poate fi vorba de {...//maestrii constructori-creationisti...} . ReamintiM aici ca multe din speciile de dinozauri aveau sange cald si erau acoperiti cu pene ( descoperiri recente din China de N-toate speciile de dinozauri rapitori alergatori). {...//Evolutia vietii pe Pamant spre OM este o succesiune de salturi si stagnari care la un studiu atent pune muuulte intrebari al caror raspuns ESTE vanare de vant. ...}

Anonim spunea...

SUNT TELEVIZIUNI DE LA CARE TE-AI PUTEA ASTEPTA SA DIFUZEZE ORICE, NU ASTA E PROBLEMA. MAI GRAV ESTE FAPTUL CA |"PROSTIMEA" IA DE BUN TOT CE AUDE SI VEDE LA TV.NU DEGEABA SE STRIGA INAINTE CELEBRA REPLICA:"CU TELEVIZORUL, ATI MINTIT POPORUL!"CHESTIA CU METEORITU, CU DINOZAURII, LA FEL CA SI DILEMA CU CELE 2 TEORII CREATIONISTA SI EVOLUTIONISTA, AU NASCUT FEL DE FEL DE CONTROVERSE SI SE VOR MAI UMPLE INCA PAGINI PE TEMELE ASTEA. DAR OMUL CAT TRAIESTE E DATOR SA SCRIE, SA FILOSOFEZE, SA CERCETEZE!