17 octombrie 2008

Dragă George, care îţi spui Biggy, ştii dar nu prea ştii

Fac câteva precizări, pentru că laşi impresia că deţii secrete urâte sau murdare despre mine. Ceva-ceva ştii dumneata, dar erorile sunt importante, dacă nu chiar esenţiale:

1. Valeriu Râpeanu NU a fost coordonatorul meu de doctorat, ci doar mi-a dat câteva sfaturi, în 2004, când mi-am alcătuit planul de studiu. Ulterior, a fost membru al comisiei de susţinere, dar tot procesul s-a încheiat demult, aşa încât...

2. ...Eu l-am elogiat pe Valeriu Râpeanu în septembrie 2008, iar doctoratul l-am încheiat anterior (în iulie 2008). Ai dat-o în bară!

3. Domnia sa nu îmi dă să mănânc, nici să beau, nici să muncesc, mai ales că, de câteva luni bune, nu mai ocupă nici măcar funcţia de şef al catedrei de Jurnalism, din care fac şi eu parte. Aş spune că, dimpotrivă, doctoratul a fost o problemă care m-a costat bani, nu mi-a adus bani, iar domnul Râpeanu şi ceilalţi membri ai comisiei au fost plătiţi (simbolic din păcate, conform reglementărilor legale). Ai luat-o iarăşi prin bălării, deci.

4. Am văzut că nu ştii decât frânturi şi le interpretezi aiurea. Îţi dedic acest desen pe care ţi l-am făcut special, ca să te ajute să te înşurubezi mai bine în adevăr.

5. Nu am adresa dumitale de email şi, crede-mă, nici nu palpit noaptea să o aflu. Toate cele bune

7 comentarii:

Anonim spunea...

Desenul pe care l-ai facut pt mine l-ai conceput uitandu-te in oglinda. Nu e o problema ca nu ai tu e-mail-ul meu ca il am eu pe al tau : andrei_paunescu@yahoo.com.
Dupa cum am spus, si am avut dreptate, a avut o legatura cu doctoratul tau.
Cum ai ajuns tu sa fii profesor stim foarte bine, o gramada voturi impotriva, o data, dar... s-a intamplat o ''minune''.

Asta e ultimul comentariu pe blogul tau. Pierd timpul cu un pseudo....cantaret...poet....profesor....etc.

Multa sanatate.

doris75 spunea...

nu mor caii cand vor cainii...

Anonim spunea...

Nu trebuie sa confundam caii cu alte animale mai mici, gen magar sau catar.

Calul este un animal nobil si foarte inteligent. Deci, nu e cazul.... aici.

Mirela spunea...

Exceptam ,,Pictura in ulei'' si ,,Masti''...ca desenai excelent ti-am zis-o,ca desenezi inteligent-fara modestie- trebuie s-o stii...insa apare o nelamurire:sa fi fost ,,ceva'' care sa-ti fi amintit de ,,desene'' in sine?...si de cate ori exista ceva adecvat, le poti posta si pe ele pe blog,crede-ma,nu risti mai mult decat un comentariu de genul...,,pseudo...cantaret...poet...profesor...pictor...''iar atunci cand ai sa ajungi la concluzia ca meriti mai mult decat genul acela de ,,comentatori'',poti cere scurt si decent:,,la intrarea in acest blog tinuta- morala-obligatorie''...

Mirela V.

Andrei Păunescu spunea...

Mirela,
Nu cer ţinuta morală obligatorie, pentru că un oaspete care nu respectă această ţinută de care vorbeşti se descalifică pe el însuşi, nu pe mine. Şi, crede-mă, ar fifoarte obositor să încep să cenzurez, să moderez, să aleg. Cine sare calul (sau măgarul sau catârul...) riscă să iasă singur din arenă şi să îi facă pe cei cu bun simţ să întoarcă ochii, de jenă. Oricum, mersi pentru apărare.

Anonim spunea...

@3D:La romani in general,La moldoveni in mod special musafirul este onorat la cel mai inalt grad.Musafirul la randul sau onoreaza casa si gazda.Pozitia ingrata a gazdei de a fi cat mai primitor trebuie compensata cu delicatete de musafir.Este o problema de educatie si bun simt.Te nasti sau nu cu el.A jigni gazda in secolul trecut era un afront care se spala cu sange.Eu personal pensionar din zootehnia romaniei dupa 35 de ani de munca cu animalele pot afirma ca animalele sunt mai nobile decat unii oameni.Si ele au o ierarhie in cadrul speciei.Omul este un animal denaturat.(Vezi Animale denaturate sau procesul maimutelor)Poate Dl George sa ne faca o prezentare a Bardoului?DDD

Anonim spunea...

Domnule Zootehnie, dumneata nu stii cum arata o maimuta decat daca te uiti in oglinda. Esti sub nivelul meu si nu am ce demonstratie sa iti fac. Poate doar sa te rog sa strangi gunoiul animalelor tale nobile.
;/