3 august 2009

La Folk you 2009, si cu ceva rock

Am fost să cântăm în prima zi de Folk you, joi, 30 iulie 2009, pe plaja dela Vama Veche. După vreo oră şi jumătate dela start, mai exact după noutăţi, după Dinu Olăraşu care a deschis secţiunea recitalurilor cu imnul festivalului şi după Adrian Sărmăşan, am venit noi, Andrei Păunescu, Mihai Napu şi Ionel Tănase Tase, adică trupa Totuşi, cu un folk puţin mai îmbrăcat, care a fost excelent primit de cele câteva mii de oameni: Vai ce mic oraş, Cosaş în fân, Haide mamă haide tată, Doctoratul în tristeţe, Îndrăgostit de tine, Amor cubist şi, ca să ne răcorim, ceva hard rock: În aşteptarea zorilor de zi. Spectacolul a fost prezentat de Maria Gheorghiu, l-a avut ca mentor, autor şi organizator, de pe nisip, pe Marius Tucă şi a continuat cu mari recitaluri susţinute de Alexandru Andrieş, Ştefan Hruşcă, Nicu Alifantis şi Mircea Rusu. Alte amănunte puteţi afla din Jurnalul naţional şi de pe internet, ca sa nu vorbim prea mult noi despre noi.

7 comentarii:

Lee spunea...

Buna Andrei , daca te intereseaza fotografii de la FOLK YOU Florian Pittis cu tine si trupa ta ,da-mi o adresa de e-mail sau cumva ...sa ajunga in posesia ta .

cu drag

hippiepittis spunea...

Radio3net are pe site inregistrari de la o mare? parte din recitaluri DAR NU SI DE LA AL TAU. Probabil nu te plac, sau au ramas in Socialism si asteapta o "atentie"... apropo de articolul cu Scoala 4...
Va rog sa postati dvs. filmarea pe Youtube si pe trilulilu...
Al dvs. putin luat hippiepittis

iYli spunea...

Hey, Andrei.Ati fost extraodinari pe scena la Folk You ;)
Ma bucur ca te-am revazut! :)

Anonim spunea...

Lee,
Iti multumesc si astept orice imagine, de la tine si de la alti binevoitori cu poze, la andrei_paunescu@yahoo.com.
Andrei

Carmen spunea...

a murit Tatianaaaaaa!!Dumnezeu sa o odihneasca...

Iris spunea...

Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Tatiana Stepa! O sa le cante ingerilor in Rai...
Am auzit mai devreme si nu mi-a venit sa cred...nu pot sa-mi revin...

Unknown spunea...

intamplator am dat si peste bucata asta din internet...Imi place zona..chestia pe care vreau sa o zic e ca mi-a placut cam tot ce am vazut la folk u anul asta inclusiv trupa voastra..Imi plac solo-urile lu tipu ala asa ca Folk U man!