26 decembrie 2009

Om bun 2009

V-am chemat la Om bun 2009 şi aţi venit.

Vă mulţumesc.

Îi mulţumesc şi lui Victor Socaciu.

Ştiu că nu aţi venit numai pentru mine, dar nu e niciodată prea mult să fii recunoscător sută la sută, ca om aflat pe scenă, chiar dacă un singur spectator ar fi venit, în plus, doar la chemarea ta.

A fost prima zi de iarnă cumplită, dar tot aţi ajuns la Teatrul Nottara, marţi, 15 decembrie 2009.

M-au însoţit la acel concert colegii din trupa Totuşi, Mihai Napu (bass şi chitară) şi Tase (altfel spus, Ionel Tănase, tobe), care erau să rămână înzăpeziţi. Dar şi viscolul s-a îndurat să ne lase să fim toţi trei, acolo unde ne propuseserăm.

Am cântat Vinul viei condamnate, Figuranţii, Cosaş în fân, Liberi spre abator, Amor cubist şi , la final, o parte din Doamne ocroteşte-i pe români.

Restul îl ştiu cei care au fost în sală.

Sunet nu pot să vă ofer, dar câteva imagini am, primite dela prieteni care au fotografiat şi cărora le sunt recunoscător.

6 comentarii:

Dan Tanasa spunea...

La multi ani Andrei! Sanatate si implinirea tuturor dorintelor in 2010!

cdmitroi spunea...

Salut andrei, la multi ani cu sanatatate si sa iti realizezi toate visele. te rog sa imi dai si mie adresa ta de email.

Anonim spunea...

Salutare trubadurule !

Te stiam de mult ......existenta mea a mai fost oprita cateva momente pentru a te urmari atunci cand din intamplare " ma intalneam " cu tine prin intermediul - media .
Mereu ceva m-a fascinat la tine , dar nu stiam ce sau nu am avut niciodata timpul necesar sa aprofundez acest sentiment ............
Azi te am descoperit iar , intamplator .......daca nu te plictisesc pot sa iti spun cum :
- cautam pe net , date despre romulus vulpescu la care am ajuns incercand sa mai caut carti scrise de ileana vulpescu ....de la ei am ajuns la tatiana stepa ..........si asa la tine .........la blogul tau .
De doua ore tot incec sa citesc tot ce se poate despre tine .........
Stii mi-se pare ca te cunost foarte forte bine , e ca si cum intr-o viata anterioara am fi fost mult mai apropiati ......poate chiar suflete pereche ........
Nu am mai facut asta niciodata , sa abordez pe cineva pe care nu il cunosc ........dar acum ceva ma impinge sa fac asta .........
Sunt o persoana cu o viata linistita si cu o existenta liniara , normala ..........dar cu un suflet disperat dupa tot ce este sensibil , frumos si romantic ........poate ca sunt mii , milioane de femei care sunt asa .........nu spun ca eu as fi ceva special ............dar mi-ar placea sa iti opresti un moment ochii pe randurile mele si poate daca ai timp si rabdare sa vrei sa ne cunoastem .......spiritual , sa ma ajuti sa ies din existenta asta monotona si fada si sa simt asa " poetic " cum scrii si canti tu .........
Inca odata te admir , te admir , te admir pentru artistul din tine ........

Oana

5 ianuarie 2010, 10:42

Am mai postat odata comentariul la ultimul articol scris sa iti fie mai usor de raspuns ...........

Andrei Păunescu spunea...

Oana,
Ce sa iti spun mai mult decat ca iti multumesc pentru ce ai scris? Ramanem in legatura. ma gasesti aici cand doresti.

Andrei Păunescu spunea...

cdmitroi,
Emailul il gasesti daca te uiti cu atentie prin blog, pe la profil cred, sau la date despre mine. Nu il pun foarte vizibil, din motive firesti. Toate cele bune.

Andrei Păunescu spunea...

Oana,
Nu mi-ai spus ce s-a intamplat cand ne-am cunoscut in viata anterioara. E foarte interesant. Exista si alta dimensiune in afara de cea spirituala in viata anterioara?