26 martie 2010

Oreste la cursul nostru






Acum câteva zile, mai exact pe 16 martie 2010, Oreste Teodorescu a fost invitatul meu la cursul de Tehnică mediatică în audio-vizual dela "Spiru Haret". Au fost multe poveşti, multe adevăruri (unele crude), au fost împărtăşiri, dileme, întrebări şi chiar răspunsuri. Un curs deschis, în care, printre cele mai importante aspecte exprimate, a fost experienţa mărturisită a unui om care a reuşit în audio-vizual măcar prin aceea că numele şi imaginea îi sunt atât de uşor de identificat.

8 comentarii:

calina s spunea...

Buna, Andrei!

Sunt convinsa ca dezbaterea a fost foarte interesanta, iar auditoriul captivat si provocator. Eu cred ca este o obligatie sa ajutam la cladirea noii generatii, daca nu chiar o placere. Cred in generatia care vine din urma, desi stiu ca unii sunt sceptici, insa poate eu sunt doar o visatoare :)). Si mai in gluma, mai in serios, as putea sa spun ca aproape-i invidiez pe studentii tai :)
O zi frumoasa!

Bee spunea...

La ce-i folosesc atatea inele? Eu de abia ma descurc cu unul...

Anonim spunea...

Tanara generatie nu are nevoie de ajutorul tau, calina s. Daca toti cei care-si ofera ajutorul gandesc ca tine, te rog lasa tanara generatie sa se ajute singura. De fapt, singurul ajutor pe care tanara generatie ar trebui sa-l primeasca din partea vostra este dreptul la cat mai mult spatiu de manevra si garantarea neamestecului vostru.

gtr spunea...

Andrei, un uichend cat mai fain!

Anonim spunea...

Oreste e ok, imi place. Buna idee sa-l invitati ptr un curs.

Andrei Păunescu spunea...

Calina,
Daca nu as crede si eu, crezi ca m-as duce acolo?

Andrei Păunescu spunea...

Bee,
Intreaba-l pe el. Fiecare pune pe el ce il face sa se simta bine. Eu nu ma descurc cu niciunul si ma inteleg bine cu Oreste, care poate sa isi deschida o taraba de inele.

Andrei Păunescu spunea...

Gtr,
Si tie toate uichendurile sa iti fie faine