16 mai 2010

Împotriva imposibilului şi a ţepelor: AC/DC în România

Dacă nu se întâmplă nimic rău, astă-seară ne vedem la concertul AC/DC.
După mii şi mii de spectacole în toată lumea, cu tot succesul posibil, cred că, la Bucureşti, faţă în faţă cu Casa Poporului, trupa ar putea avea o singură supriză pozitivă mare de tot, faţă de tot ce au trăit până acum: la unele piese, publicul românesc să cânte masiv versurile pieselor. Sper să fie aşa.
Sper să fie mai bine decât la Auckland, în Noua Zeelandă, în 4 februarie 2010, când am făcut poza alăturată.
Poate nici vremea nu o să aibă nimic împotrivă, ca să iasă cel mai mare concert rock din istoria României, pentru că e foarte probabil că nu se va mai repeta.

17 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Astept cu mare interes impresiile dumneavoastra despre concert. Emma.

Andreia P spunea...

Si eu mai vreau. Vreau, vreau foarte mult!

Anonim spunea...

Am vazut emisiunea de la OTV ,a fost superba,mi-as mai dori asa seri cu Adrian Paunescu si toti cei care ne incanta cu muzica folk,va multumim ca existati si multa sanatate tatalui tau si tie draga Andrei ,cu drag,Corina din Germania!!!!

Cori Roth spunea...

Am vazut emisiunea de la OTV ,a fost superba,mi-as mai dori asa seri cu Adrian Paunescu si toti cei care ne incanta cu muzica folk,va multumim ca existati si multa sanatate tatalui tau si tie draga Andrei ,cu drag,Corina din Germania!!!!

vasvic spunea...

În seara zilei de 20.05.2010 mă pregateam pentru o nouă zi de muncă.Dupa toate acele pregatiri necesare decisesem sa mă culc.Asta deorece mă trezeam a doua zi pe la patru si treizeci pentru a merge la muncă.Mentionez că lucrez la compania Real Hypermarket,Bucuresti!..Butonez telecomanda televizorului chiar pe OTV să aud si să vad ce se mai spune!..Şi apoi să adorm in linistea noptii,în care nu se aude decât lătratul unui câine,sau vro stea cazătoare.Şi ce crezi?Pe marele OTV Cenaclu Flacara cu Adrian Paunescu si surpriză "Vacanta mare".Nu stiam că Radu Pietreanu si Axinte pot face si altceva decat o schimonoseală la public.Adică sa cânte pe versuri de Păunescu.Am adormit instantaneu, si cand a venit iubita mea de la muncă,cam pe la orele 10 seara,m-am trezit,si am stat la OTV să aud reinventarea cenaclului în variantă modernă cu Radu Pietreanu si Axinte.Asta deoarece vechii cenaclisti care mai sânt in viată sînt prea scumpi si domnul Păunescu nu are atîtea bani.Si din motivul că n-ar veni nimeni daca s-ar pune un pret la biletul de spectacol(au venit ei putini când a fost gratis la Polivalentă în 24 noiembrie 2008)Mi-am reamintit cu această ocazie de anii tineretii si de vechile manifestări cenacliste cînd luam parte!..Mă culcasem cam pe la doua noaptea.Si apoi doar doua ore de somn si evident scularea pentru muncă!..Oricum puteam sa nu dorm deloc,cînd e vorba de Păunescu si cenaclul lui nu mai mi se face somn si am dupa, un chef nebun de muncă!..Mii de multumiri OTV si Dan Diaconescu si va rog frumos si respectuos sa faceti contract cu OTV si sa veniti mai des!.. O întrebare: pe când un cenaclu Flacara asa cum a fost el la OTV si în Bucuresti în aer liber la teatrul de vara Herastrău sau la grădina de vară cinema Capitol sau oriunde în altă parte?Eu continui să cred cu marea me încapătînare că Adrian Păunescu este intrinsec culturii nationale!..Nu trebuie sa darâmăm aceasta grindă,în ideea că vom reforma.Ce? Stelele?Fals!..,Împrejurarea că niste tămpiti îl tot caută să vada cum doarme,ce mănănca sau mai trist dece nu mai moare,nu înseamnă că au citit Păunescu!..

Anonim spunea...

Irepetabil, într-adevăr.
Mai adaug ceva, Maestre - salutări de la unchiul meu (Octavian Lefter, Bârlad).
Cu respect,
Felix-Gabriel Lefter

Anonim spunea...

am postat aici fara vreo legatura cu subiectul, dar am o mare rugaminte...am citit de curand interviul luat de domnul Adrian Paunescu lui Nicusor Ceausescu din anul 1992 cand el se afla inca in arest...m-a miscat profund...stiu ca Nicu era un om EXTRAORDINAR cu un suflet mare...poate ar trebui dupa atatia ani sa se vorbeasca mai des despre frumusetea sufletului sau...ar fi pacat sa ramana in constiinta acestui popor neinteles, ca un alcoolic, depravat, fustangiu s.a.m.d.....tu esti unul din oamenii care cred ca l-au cunoscut mult mai aproape. te-as ruga daca vrei sa il pomenesti odata asa cum sti tu si daca se poate sa postezi si niste poze...sunt sigura ca ai. multumesc frumos!!!

Anonim spunea...

Hi...vreau si eu la Piatra Craiului:((veronica)

ploicica spunea...

Acum ca i-ai vazut de 2 ori deja, ce vise mai ai? Drumuri prea lungi pentru ele, ne-ai lamurit cum ca n-ar fi, sau n-ar trebui sa fie...

Anonim spunea...

Am vazut emisiunea de la OTV in care a fost invitat domnul Adrian Paunescu si vreau sa spun ca am fost emotionata sa vad ca inca mai sunt mediatizati si oamenii valorosi ai Romaniei. Sper sa il vedem cat mai des, macar dansul sa ne mai incante si noua un pic inimile. Cu deosebita stima Neagra

Anonim spunea...

Si eu sper macar sa mai fie iemisiuni. Cu deosebita stima, Roxana Secu

innuenda spunea...

Of, am ajuns la ACDC pentru ca e rocker al meu, dar eu- care-s folk-soul-jazz-istă- l-am ratat astă seara pe Bob Dylan. Și cât l-am așteptat...

Iar la cât iubește calatoriile cu avionul, sigur o să mai vină în România...cam pe niciodată. :(

mlx spunea...

mai scrie si tu ceva...

Andrei Păunescu spunea...

Mlx,
Deocamdata scriu in gand.

Andrei Păunescu spunea...

Ploicica,
Visele nu se programeaza, ci apar pur si simplu. Asa ca astept. Sper ca viitorul vis sa nu ma puna pe drumuri foarte lungi din nou, ca e criza, sunt cam obosit si un drum lung costa mult si te face sa astepti chiar 20 de ani pana il implinesti (cum a fost cu Australia la mine)
In gluma, desigur, ti-as spune ca, in lipsa de alte vise, dupa cele 2 concerte ACDC la care am fost, as putea sa mai visez o data visul asta, adica sa mai ajung la inca un concert. Dar nu e cazul, pt ca as intra in categoria nebunilor, si inca nu vreau. In plus, stiu desfasuratorul pe dinafara si simt nevoia de ceva nou. Poate turneul viitor, daca o sa il mai faca, daca o sa il mai apuc eu.

Anonim spunea...

Oana Alexandra, mai vrei pe ma-ta-n cur, cacat cu ochi ce esti