3 august 2010

Cenaclul Flacăra la Năvodari

Concertul Cenaclului Flacăra a avut loc, conform celor anunţate, duminică, 1 august 2010, pe stadionul din Năvodari (judeţul Constanţa), în faţa câtorva mii de oameni. A început la ora 21.45 şi a durat până pe la 2 noaptea. Echipa pe care a prezentat-o Adrian Păunescu i-a cuprins pe George Nicolescu, Magda Puskas, Vali Moldovan, Vanghele Gogu, Andrei Păunescu, Mihai Napu, Ionel Tănase Tase (ultimii trei - Trupa Totuşi), Radu Pietreanu, Florin Petrescu Axinte, Walter Ghicolescu, Tică Lumânare, Gigi Dumitrele şi debutanţii pe scena noastră Claudiu Voic şi Cezar Petrovici. Au mai urcat pe scenă şi s-au adresat publicului primarul Nicolae Matei şi Dan Diaconescu. Concertul a fost transmis în direct de OTV, dar, spre surpriza multora care deja ni s-au plâns, transmisia a lăsat loc unei mari confuzii (nu ştiu cât de neintenţionată), privind întâlnirea lui Dan Diaconescu cu cei cărora le doreşte votul. În ce mă priveşte, sunt revoltat că pe durata recitalului meu şi al colegilor din trupa Totuşi, legătura s-a comutat de pe scenă în locurile unde D.D. vorbea cu oamenii din public, veniţi la Cenaclu! Precizez: Cenaclul a mers la Năvodari pentru spectacol şi pentru nimic altceva, de natură politică sau electorală, noi neavând nicio informaţie, la momentul respectiv, că pentru ecranele telespectatorilor, OTV nu scrisese nimic despre Cenaclu, ci doar despre D.D. şi întâlnirile sale cu publicul. Lăsând la o parte această situaţie stânjenitoare, spectacolul a fost bun, lumea - entuziastă, iar organizarea bună.
Revin cu detalii.

70 de comentarii:

Teodor Munteanu spunea...

Draga Andrei , stii foarte bine cat de mult il pretuiesc si eu pe maestrul Paunescu dar trebuie sa fim obiectivi si sa judecam la rece unele lucruri care au fost un pic neobisnuite .S-a comutat intr-adevar imaginea de la scena unde cenaclul era in plin recital pe d-l Dan Diaconescu care era undeva prin multimea si dadea autografe numai in momentul cand maestrul i-a cam repezit pe doi folkisti ( Walter Ghicolescu si inca unul pe care nu-l cunosc ) , nelasandu-i sa cante pe motiv ca se mosmondeau prea mult pana sa inceapa sa cante (aranjarea muzicutei , a microfonului , a suportului pt texte etc ) .Noi il iertam pe maestrul Paunescu pt ca il iubim prea mult dar sa fim cinstiti si sa recunoastem ca asa ceva nu se face mai ales intr-un spectacol live transmis de o televiziune .Eu cred ca in momentul ala regizorul de emisie s-a blocat si a comutat pe o chestie la intamplare numai ca sa aiba ceva in cadru . Asta poate fi o ipoteza . Am pus prima parte a concertului pe blogul meu http://teodormunteanu.blogspot.com/

Anonim spunea...

DEZAMAGIRE TOTALA!

i and i spunea...

Andrei. A fos nemaipomenit! i tin sa te corectez... Spectacolul nu a tinut pana la ora 1. era 1.45 cand am plecat eu...si inca mai aveai de cantat inca vre`o 3 piese cred. deci pana la 2.
Sunt mandru oarecum ca am dat startul biletelelor. Primul care a venit din public a fost mesajul meu si al unui prieten.
GENIAL. DEMENTIAL. tacerea s`a astrernut cand Gerorge Nicolesco a inceput sa cante. Lumea a ramas prima data muta, cand nu se astepta ca George Nicolesco sa "faca" ce a facut. Iar a 2a oara.... la Ruga pentru parinti..... lumea plangea. Nici eu nu m`am putut abtine si am sters din coltul ochiului vre`o 2 lacrimi.
Asta cu televizunea..evident...fiecare cu interesele proprii. Si treaba asta cu Flacara nu se face ..gratuit. pt ca la felul asta de evenimente publicul cu un "colorit vast" are acces.si strica tot cheful celor care chiar vor sa asculte.
Asta trebuie facuta undeva in sala, pe stadion, dar cu plata... pt ca exista convingerea ca cei care ajung acolo stiu ce au de facut. La flacara vi si asculti... vi si canti.. vi si plangi..vi si aplauzi.
Vanghele Gogu a fost iar..genial.
Ce sa mai ..a fost nebunie.
Teodor....Paunescu, asa a fost dintotdeauna. Flacara arata respect fata de public, fata de cultura, fata de orice.
Si pentru a face ce afacut flacara... inchipuieti ca e nevoie de disciplina. fara disciplina si promptitudine si un oarecare respect fata de public... ar fi fost altfel. Ar fi fost ca "Folk T" la care imi venea sa ma sui pe scena si sa`l iau la bataie pe manelistul care era la voce.
Andrei...asteptam in Constanta, "aprindere flacarii".
PS: cand veniti veniti cu 2 brichete, pt ca in navodari am ramas fara gaz cat le`am tinut aprinse pe sus. :)
Numai Bine !

Anonim spunea...

A fost o mare bucurie sa va vedem, ne-am dat seama ca ceva nu-i in regula, dar se stie ca Diaconescu e tare parsiv.

i and i spunea...

ca uitasem....cat despre Napu. cred ca a fost prima data cadn l`am auzit cantand. de vazut l`am mai vazut, parca anul trecut la fok you in 2009. dar sa`l vad acum cu flacara si sa raman cu gura cascata, incat nu mai ascultam versurile. ma uitam doar la el si nu auzeam nimic. asa de tare m`a marcat.
Andrei ..cum spuneai si tu, e tare greu sa`i facu o urare lui Napu! din considerente fonetice :)) asa ca prin intermediul tau, te rog, daca se poate !
Bravo Napu! si pe bune.. chiar seamana cu greierasul ala :)

Dumitrean Catalin spunea...

Draga Andrei
Sunt preot dar am sufletul aproape de flacara voastra in care cred in fiecare zi.
La Navodari a vorbit istoria trecuta si prezenta. Gloria si neputinta vremurilor in care traim. Dar insasi faptul ca existati nu e putin. E semn ca am invins moartea, bolile, disparitiile atator suflete minunate si interesul celor marunti.

As dori sa vorbim mai mult. Nu stiu cum. Eu cred in voi si va urmaresc din 1982, desi am mai putin de 40 de ani. Am fost un spectator anonim in multe concerte din ultimii ani. Va simt zborul si lupta cu acest veac nedrept.
Nu am dormit duminica noaptea. Cum poti sa dormi dupa ce maestrul Adrian Paunescu a lacrimat de durere. Mai ales la recitalul lui George Nicolescu. A lacrimat el cel care ne-a facut de atatea ori fericiti. A lacrimat muntele din care traieste o istorie de oameni. Cum sa uitam asa ceva. Unde sunt cei care au primit ani la randul fericire de la Cenaclul Flacara? Unde sunt Andrei?
Vom plange dupa lacrimile maestrului Adrian Paunescu cel putin o mie de ani. ca o pedeapsa pentru uitarea noasta.
A fost totusi frumos la Navodari. Frumos si trist. As vrea sa facem ceva mai mult. Problema e daca continuam. important e sa nu va opriti aici. Hai sa vedem ce putem face fiecare. Eu cred ca as putea mult sa va ajut din Sibiu. Vreau sa ne auzim si sa concretizam. Trebuie sa gasim o formula practica si ideala de existenata a Cenaclului. Sunt multe solutii. Oameni cunoastem destui care sa ne ajute. mai sunt totusi oameni... Si nu putini.
Fruntea sus! Dumnezeu e cu noi Andrei! Pe El sa nu il ignoram niciodata. Aici e cheia reusitei si a continuitatii.
Va imbratisez cu suflet de copil. Sunt cu voi. Pana la capat si in eternitate...
Parintele Catalin Dumitrean
Sibiu.
Cinsilier Mass-Media la Mitropolia Ardealului

Mikaela spunea...

Jenanta treaba cu Diaconescu, dar asta e, asa se fac banii, asa se aduna voturi...Ar trebui sa-i spuneti vreo doua...

Anonim spunea...

Pt Teodor Munteanu:
Da, nici mie nu mi-a palcut cum i-a repezit pe cei doi flokisti, doar nu-s soldateii lui, dar iertam multe in numele talentului...

Teodor Munteanu spunea...

Am scris o completare pe blogul meu http://teodormunteanu.blogspot.com/2010/08/lumea-artistica.html.

Anonim spunea...

Am scris flokisti, scuze! Vroiam sa zic FOLKISTI!

Anonim spunea...

Da, am intrat pe blogul tau si am citit! Sunt intru totul de acord cu tine, Teodor M.!

Anonim spunea...

mai bine stati acasa

Anonim spunea...

Mari absente:Vasile Mardare, Cristian Buica, Octavian Bud si Emeric Imre!De ce nu au participat? Mai sint sanse sa ii vedem in Cenaclul Flacara? Poze vedem si noi pe blogul tau de la Navodari?

Ilona spunea...

Pe cind urmatorul Cenaclu si unde?

Anonim spunea...

Ilona... ce nume e asta?

Anonim spunea...

Si lista absentelor poate continua... Vasile Seicaru, Madalina Amon, Victor Socaciu,Maria Gheorghiu... dar de, este criza, nu?

Ilona spunea...

Anonim- Ilona e un nume ca oricare...Ai ceva impotriva? Anonim ce nume e?

Anonim spunea...

Ilona, cred ca ai nasul mare de aia te enervezi asa usor
Numele ti-i...naspa

Ilona spunea...

Anonim, cred ca te-a batut soarele in cap.Ce dracu ai tu cu numele meu??Si cu nasul meu? Cred ca nu ai ce face!Mai bine plimba-ti ciinele!

Anonim spunea...

Ilona, de ce scrii cu i din i cand se scrie cu i din a?

Ilona spunea...

Draga anonima de ce esti lasa si nu iti dai numele? Te ascunzi cumva? De cine sau de ce?

Cori Roth spunea...

Superba seara...cu aduceri aminte....mi-a placut cand dlPaunescu a citit cateva versuri scrise de sora mea,Felicia Feldiorean:

Striveşte-mi lacrima-ntre gene
Striveşte-mi ultimul sărut
Căci am jucat pe-atâtea scene
Doar roluri dintr-un teatru mut.


Striveşte-mi visele în palmă
Striveşte-mi sufletul sub paşi
Căci a venit ultima toamnă
Şi poţi prin frunze să mă laşi.

Felicitari pentru aceasta superba seara si multumiri lui Teodor Munteanu pentru inregistrare si asteptam si celelalte parti,cu drag de voi,Corina!!!

Anonim spunea...

Draga Ilona, de ce esti lasa si nu-ti arati tu cartea de identitate? Te ascunzi cumva? De cine sau de ce?
Arata-ti-o daca vrei sa mi-o vezi!

Ilona spunea...

Draga anonima, nu esti deloc originala!

Anonim spunea...

Draga Ilona, hai ca pana la urma imi esti simpatica!
Sa ai o viata fericita si neplictisitoare!

Anonim spunea...

Ce cauta Axinte si celalalt in Cenaclul Flacara?!

Este o mare insulta pentru admiratorii acestei miscari.

Stiti ca in perioada de glorie a grupului Vacanta mare cei doi mistocareau Cenaclul? Cautati pe net
Vacanta Mare - Cenaclul Flacara si veti vedea.

Sa va fie rusine!

Anonim spunea...

Io zic mai degraba sa le fie lor rusine!

marea neagra spunea...

Ascult emisiunea ta Andrei, recitalul lui George Nicolescu dela Navodari. Chiar a fost in mare forma! Tot respectul pentru omul asta!!

maria spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=im-GqatHPBE

Teodor Munteanu spunea...

Am postat si a doua parte a spectacolului .http://teodormunteanu.blogspot.com/2010/08/cenaclul-flacara-navodari-2010-1-august.html
Andrei , sper ca nu te superi daca postez aici si varianta in engleza a poeziei mele pentru Madalina Manole .Poate cineva vrea sa-si exprime o parere .

Farewell , Madalina

Today the earth is poorer
And eveything seems sad .
I lost the sense of walking
It happened something bad .

I just cannot believe it
The girl with hair like fire
Was grabbed by something weird
That made herself retire .

I'd liked to think that someone
Has launched a kind of hoax .
We love you , Madalina
Don't play on us such jokes !

On earth love is important
You can rely on it .
Your leaving is just senseless
It's a forbidden hit .

Your sacrifice is useless
When your babe will demand
To be always around him
A mum is one child's land .

You've lost your strength to live on
To be yourself much more
You thought your stage was bare when
You left and shut the door .

Our soul is a waste land now
A stone replaced our heart
We are all pain and sorrows .
You're tearing us apart .

It seems we have forgotten
Your singing now it's late
Our words have not a power
To change your cruel fate .

We are deserted children
Poor souls who go adrift
How could you left this world when
You were for us a gift ?

I still believe that mankind
Is ruled by loving God
That hope is still inside us
When through the dust we plod .

I tell you Madalina
A bare and sad farewell
There are a lot of issues
That I can't understand .

And now it's time for leaving
Let God rest you in peace .
Our love for you Madalina
Will never , never cease .

Impresionat de monumentalul fenomen care este Cenaclul Flacara am incercat la Iasi sa adun si eu niste tineti si sa cantam muzica folk .Din pacate suntem inca intr-un stadiu incipient .Gasiti niste clipuri cu noi aici http://cenaclulspuneceva.blogspot.com/2010/01/clipurile-noastre.html
Sper ca muzica care si " spune ceva " nu numai cea care " ne gadila frumos urechile " sa poata recastiga pozitia ei pe care o merita in peisajul sonor al artelor .
Daca doreste cineva sa incerc sa-i fac si o varianta in engleza a unei poezii in romana ma poate gasi pe e-mail : iasievents@yahoo.com .Mult succes va doresc din toata inima ! Sunteti izvorul din care trebuie sa bea cat mai multi romani ! Cu multa dragoste si respect .Teodor Munteanu dintr-un colt de tara ,Iasi .

Raza spunea...

N-am stiut ca exista o poezie pentru Madalina

Teodor Munteanu spunea...

Azi am tradus in engleza poezia Ruga pentru parinti .Enjoy it ! http://teodormunteanu.blogspot.com/2010/08/prayer-for-our-parents-by-adrian.html

Alexandra M spunea...

Am vazut ca ai un cont de Facebook. De ce? Mi se pare sub nivelul tau sa ai un cont de genul asta. Cine te-a prostit? Nu-ti foloseste la nimic. Cine vrea sa dea de tine te gaseste pe blog, mail, telefon. Te rog nu mai asculta si tu de toate proastele care-ti fac un pr de 2 lei.Uita-te si tu la fetele lor...totusi!

Anda Maria spunea...

Alexandra M ai mare dreptate!L-a prostit rau acea individa care ii administreaza contul si care se da drept impresara lui.Individa are niste postari naive si de prost gust.
Cu aceeptul lui Andrei ii pot dezvalui numele.Fata viseaza prea mult si prea sus.

Alexandra M spunea...

Anda, sunt cateva distruse ale caror nume nici nu conteaza.

Andrei, vreau doar sa-ti spun ca risti sa devii penibil daca mai continui asa. Nu ma asteptam sa te gasesc intr-o lume in care printr-un click dai acceptul unei prietenii.
Daca parerea mea conteaza pentru tine, fa ceva! Daca nu, nu!

Anonim spunea...

Cine dracu esti tu Alexandra ca sa-ti dai tu cu parere in legatura cu contul lui Andrei?!
Vezii-ti de treaba ta ca n-ai tu legatura cu viata lui Andrei! Distrusa esti tu!
si tu Anda alta panarama.

Anda Maria spunea...

Alexandra, fata e distrusa rau dar merge cu el pe la concerte prin tara si e foarte importanta!E o gasca de amante distruse si disperate care cer si au obtinut exclusivitate.Sint foarte invidioase si periculoase.Impresara , studenta la master este si cea care gestioneaza conyul luiandrei de pe facebook.Ea hotaraste cine si ce!

Alexandra M spunea...

Amante distruse...ma faci sa rad. Ar vrea ele.

Andrei Păunescu spunea...

Teodor,
1. NU cred in coincidenta cu comutarea legaturii, mai ales ca am aflat ulterior ca, pe toata durata transmisiei, nu a aparut pe ecran nicio clipa Cenaclul Flacara, ci IN ASTEPTAREA LUI DAN DIACONESCU, apoi, Diaconescu se intalneste cu sustinatorii sai.
2. Daca AP nu era asa ferm dintotdeauna, nu cresteau langa el generatii de artisti, care trebuie tinuti in frau cumva. Stiu ca e greu de suportat un asemenea moment, dar Cenaclul trebuie luat ca un organism, cu toate ale sale.

Andrei Păunescu spunea...

Anonim,
Bine ca exista o multime de alte canale si concerte la care te poti uita, ca sa iti treaca dezamagirea. Vizionare si auditie placute!

Andrei Păunescu spunea...

I and I,
Ma bucur cand citesc asemenea cuvinte, chiar daca unele sunt prea mari. In ce priveste bricheta, sa stii ca se gasesc pe la vanzatorii ambulanti dela semafoare unele gigant. Daca nu gasesti, ti-o dau pe a mea, desi nu mai are tot gazul in ea.
La Constanta venim cand ne cheama cineva, asa cum a facut-o Nicolae matei la Navodari.

Andrei Păunescu spunea...

Catalin Dumitrean,
ce comentarii sa am la textul dvs? Multumiri si atat. In privinta mersului mai departe, pasii sunt simpli: cineva priceput sa faca munca de manageriat, impresariat si spectacolele vor aparea, de exemplu la Sibiu. Vointa si ceva fonduri sa fie, pentru ca, dupa cum s-a vazut, cenaclistii sunt din toate colturile tarii si nu au cum veni doar de dragul artei, fara cele cuvenite, transport, masa, cazare, onorarii cat de cat. Asa ca mingea nu e la noi, decat in materie de program artistic.

Andrei Păunescu spunea...

Mikaela,
Asa e! Astea sunt cele doua cuvinte pe care i le transmit lui DD, alaturi de multumirile firesti, datorate faptului ca (indiferent de interesele sale reale) a transmis concertul.

Andrei Păunescu spunea...

Anonim,
Mai stam si pe acasa, dar nu tot timpul, fiindca avem identitate. Doar acasa stau cei complet anonimi.

Andrei Păunescu spunea...

Anonim,
Absente au fost si vor fi mereu, pt ca lotul largit al Cenaclului cuprinde sute si sute de oameni. Mardare a promis ca vine si nu avenit, Imre abia devenise tata pt a treia oara si a trebuit sa mearga la Cluj, Buica nu a mai dat curs invitatiilor de ceva vreme, Seicaru, Socaciu nu au mai venit la ultimele invitatii si par lipsiti de entuziasmul de a mai veni la Flacara si asa mai departe. Criza e desigur un motiv, caci un mega concert cu toti prezenti ar costa mult de tot. In plus, stiam ca sunt doar 3 ore de concert, asa ca nu se putea sa adunam zeci de oameni (presupunand ca am fi avut bani sa ii rasplatim pe toti) ca sa cante fiecare o piesa-doua. Deci nu Cenaclul e de vina ca membrii sai nu vin toti la treaba.

Andrei Păunescu spunea...

Ilona,
Nu stim unde va fi urmatorul Cenaclu. Se pare ca la Gura Humorului, pe 5 septembrie, cel putin asta este intentia.

Andrei Păunescu spunea...

Precizare,
Am cunoscut o singura Ilona, care era fiica lui Alice Nastase. Mai multe nu pot depune marturie in acest schimb de focuri.

Andrei Păunescu spunea...

Cori,
Da, seara a fost superba, iar versurile talentatei dtale surori Felicia Feldiorean si entuziasmul cu care a cantat in primul rand au facut intalnirea si mai frumoasa.

Andrei Păunescu spunea...

Anonim,
Axinte si Radu Pietreanu cauta exact ce au cautat toti cei care au fost la Cenaclul din 1973 incoace. Usa este deschisa. Cat priveste faptul ca ei au mistocarit Flacara la Vacanta Mare, nu su8nt singurii care au gresit fata de Cenaclu si fata de AP si carora li s-a trecut cu vederea asta. Subliniez ce mi-a spus mai demult tata, cand l-am intrebat cum poate sa ierte faptul ca Socaciu, Sterian si atatia altii s-au purtat urat cu el, iar el le-a deschis scena mereu: "Problema mea e talentul lor. caracterul e problema lor." Axinte, care nu a cantat decat o parodie la M-a facut mama oltean, are un mare merit in organizare, care trebuie recunoscutr. Pietreanu a cantat niste parodii reusite la Tudor Gheorghe si, desigur, cateva piese serioase care nu prea l-au prins, din mai multe motive. Dar asta inseamna Cenaclu: laborator. Si scena deschisa. Nu uitati!

Andrei Păunescu spunea...

Marea Neagra,
Nu stiam eu de ce aud un vuiet in timp ce merge emisiunea. Era Marea Neagra! MUltumesc. George a fost tare de tot. L-am acompaniat cu mare placere la Navodari.

Andrei Păunescu spunea...

Alexandra M,
Am fost de acord sa mi se faca un cont pe Facebook pentru ca e o cale foarte utila de promovare a evenimentelor si de urmarire a reactiilor.
Ar fi sub nivelul meu daca m-as apuca sa ma maimutaresc in tot felul de schimburi verbale, ceea ce nu e cazul. Nu as spune ca m-a prostit cineva, ci ca mi-a propus si am fost de acord. Eu cred ca imi foloseste. Blogul si emailul si telefonul nu exclud noua modalitate de informare. Sa fii sigura ca nu ascult de oameni care mi se par prosti. Nu fetele conteaza, ci ideile. Daca m-as uita la ele ca la femei, poate ca ar conta figura, dar nu e asa. Daca ar fi numai dupa fata, Einstein, Andries, Dali, Banel Nicolita nu s-ar fi afirmat niciodata. Mersi pentru grija, oricum! O sa fiu atent.

Andrei Păunescu spunea...

Anda Maria,
Nu stiu de ce am impresia ca nu te cheama asa. Ceva imi spune c-am identificat un substrat dublu in cuvintele tale.
Calitatea de impresar nu e pe o legitimatie, ci se castiga sau se pierde in fun ctie de numarul spectacolelor organizate. Ecuatia e simpla. Daca afirmi ca am fost prostit, e grav, nu stiu ce mai cauti aici, pe blogul unui prostalau? Din partea mea, dezvaluie ce vrei si vorbim pe fapte, nu pe lovituri ca la biliard. Ca problema de fond: nu exista granita pentru vise. Ce ai tu cu visele altora, daca intr-adevar ei or fi visand?

Andrei Păunescu spunea...

Alexandra M,
1. Daca le cunosti si stii ca sunt distruse, sunt de acord cu tine.
2. Sa continui cum? Eu accept prieteniile pentru ca nu imi place sa ingradesc nimanui accesul. la fel ca aici, unde nu mereu apar cuvinte care imi plac.
3. Parerea ta conteaza foarte mult. O sa fiu ceva mai atent la detalii pe toate canalele prin care comunic cu cei din jur. Mersi mult!

Andrei Păunescu spunea...

Anonim,
1. Scrieti orice, dar faceti-o gramatical, va rog!
2. Ar fi culmea sa aflati ca Alexandra M are legatura cu viata mea, nu cu contul meu!
3. Definiti termenul Panarama si apoi descrieti in cuvinte proprii viata si faptele Andei, care sa o califice pentru un asemenea statut. Ca sa stiu cu cine stau la masa virtuala.

Andrei Păunescu spunea...

Anda Maria,
1. Poate ca aceste fete sunt amante, dar nu ale mele, ceea ce ma scoate din cauza. Daca a fi spectatoare la concertele noastre inseamna a fi amanta, abia atunci as putea accepta afirmatia ca am amante. Altfel, nu!
2. Nimeni nu a indraznit sa ceara exclusivitate la concerte, pentru ca nu se poate, ar fi absurd.
3. O sa fiu foarte atent, daca spui ca sunt periculoase, ca sa nu patesc ceva. Vad ca esti mai informata decat mine. Multumesc mult.

Andrei Păunescu spunea...

Alexandra M,
E posibil sa vrea, e posibil sa nu, dar mie nu mi-a spus nimeni nimic in problema asta. Si, sincer iti spun, daca as avea amante, mai ales din alea distruse, ar trebui sa stiu si eu. Si mie imi vine sa rad. Sa iasa amantele din ascunzatori si sa spuna care sunt ale mele! Repede!
............. Alo? Vorbesc singur? Se pare ca da.

Andrei Păunescu spunea...

Am publicat in revista Flacara mesajele despre Cenaclu. Multumesc tuturor.

Anonim spunea...

hai du-te-n ma-ta de bou

Andrei Păunescu spunea...

Anonim,
1. Macar sunt linistit ca injuri gramatical, ceea ce arata ca nu esti complet fara cultura (totusi, niste virgule ar mai incaput pe-acolo).

2. In fata acestui set de argumente, urari si valori, ma plec smerit.

3. Fiind in zodia Taurului, inerent voi ajunge si bou, daca nu cumva chiar sunt deja, in anumite momente, de pilda cele in care nu stiu sa imi aleg compania.

4. Nu lipseste decat ca expeditorul (expeditoarea) sa isi injure si propriii parinti si, sa zicem, sa trimita pe net poze in fundul gol. Tabloul ar fi complet.

marea neagra spunea...

Wow, chiar sunt periculoase alea. N-au agreat raspunsul tau in care ziceai ca nu te uiti la ele ca la femei. Le-ai jignit, mai!

Anonim spunea...

Andrei draga ...m-am simtit atit de bine exact ca in zilele bune ale Cenaclului Flacara cind cintam si zburdam de fericire..ma bucur ca l-am vazut pe Boss, a doua oara in viata...ca v-am cunoscut pe voi doi anamaria si pe tine -doi copii minunati-pe mihai colegul tau, un om deosebit sunteti chitaristi de exceptie sicintareti minunati-Artisti adevarati!
ma bucur ca au placut versurile mele modeste scrise acum 20 de ani....ma bucur ca am cunoscut-o pa Magda,pa Walter, pe GIgi, pe Vasile,..pacat ca n-au fost acolo si Tavi Bud, Cristi Buica si Vasile Mardare...Bety cristae...nume mari....as vrea sa fiu si eu cu voi acolo sus pe scena sa cint sau sa recit poezii,,,e visul meu de 25 de ani,,cum se poate face sa ma auda cineva???cu drag , Felicia

Anonim spunea...

Foarte interesant! in timp ce tu esti la Valeni, pe contul tau de Facebook apar postari facute de tine. Cum explici miracolul? Mi se pare o lipsa de respect fata de noi, cei care avem impresia ca vorbim cu tine si cand colo ne adresam acelei femei fara gat( nu stim, a primit cumva batai in cap de n-are gat deloc? sa se ia de mana cu petre roman si sa mearga la zoo)
Noi cum o sa stim cand raspunzi tu si cand raspunde acea femeie cumsecade?

Semneaza Sula

Gabriela Cristina spunea...

Andrei,
Vasile nu a promis ca vine la spectacolul de la Navodari. Am fost langa el cand l-ai sunat sa-i spui de spectacol. A spus ca va fi in luna august pe litoral si in functie de unde va avea recitalul de pe 1 august, va face tot posibilul sa ajunga la Navodari. Daca "a face tot posibilul" inseamna "sigur", atunci eu nu mai inteleg limba romana, iar Vasile e intr-adevar un demagog. Din pacate, turneul a fost anulat, asa ca nu a mai avut cum sa plece de la serviciu. Imi pare rau ca nu a ajuns, dar imi pare si mai rau ca a fost pus (cel putin de data aceasta) intro situatie jenanta in fata Boss-ului, desi nu a fost vinovat.

Anonim spunea...

DE CE S-A ANULAT TURNEUL DE LA MARE? PACAT, ERAM PE LITORAL...

mam spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gabriela Cristina spunea...

Anonim,

Nu au mai dat sponsorii banii. Cel putin asta e motivul care i l-au zis lui Vasile.

Anonim spunea...

Nu stiu daca e un exemplu concludent. Desi "dezertorii" Socaciu si Seicaru l-au dezamagit pe cel care a crezut in talentul si devenirea lor, nu-mi amintesc sa-l fi insultat ulterior pe Poet, cel putin nu in maniera celor doi comedianti.
Am inteles ca accesul pe scena Cenaclului Flacara nu este unul restrictiv; drept dovada, prezenta umoristilor la Navodari si OTV. Dar nu-ti poti bate joc ani intregi de A.P. si de miscarea pe care a condus-o, iar pe urma sa apari imaculat la OTV, teoretizand elogios binefacerile Cenaclului.
Nu vreau sa mai insist, va multumesc pentru raspunsul de bun-simt cu care ati intampinat poate prea surescitata mea consternare.

Anonim spunea...

Cui nu-i convine sa se dezica de fenomenul Flacara. Cine e credincios pana la capat sa-l urmeze fara comentarii.

Anonim spunea...

Asa e. Si sa se regaseasca in profunzimea emotionanta a lui Axinte.

Anonim spunea...

Gabriela Cristina,
poate ar fi bine ca Vasile al tau sa nu vina clatinandu-se la spectacole. Pana sa vorbim de bani sau de altele...