21 aprilie 2011

Tatiana 48



Tatiana ar fi trebuit să împlinească azi 48 de ani. Mai mult nu pot scrie. Aici, vă ofer două imagini, din 1995 şi 1996, pe când eram în turneele Cenaclului. Imaginile sunt mai pline de conţinut decât alte cuvinte.

32 de comentarii:

Anonim spunea...

tatiana avea o voce minunata, iar catalin, fiul ei, o urmeaza. "Spune-mi padure ....."

elena marin-alexe spunea...

O voi pastra in amintire.O voce la purtator avea Tatiana, cu un timbru inconfundabil.
Din nefericire a plecat mai repede dintre noi.
Ma bucur sa ii pastrezi vie amintirea Andrei!
Sarbatori cu Lumina sa ai!

Anonim spunea...

De ce nu poti scrie mai multe?

vasvic spunea...

Îti urez ție si familiei tale un paște cât mai fericit,multe bucurii si împliniri!..O întrebare am a-ti spune : formatia ”Totursi iubirea” cântă si pe la nunți și dacă da are un repertoriu anume?(care ar fi pretul unei astfel de seri?)

Anonim spunea...

Mi-e dor de Tatiana desi o ascult aproape zilnic...mi-e dor de Adrian Paunescu desi il citesc aproape zilnic...

vicvas spunea...

Rămîn la parerea că cenaclul flacăra trebuie să continuie!..

adam spunea...

cu cat pleaca tot mai multi oameni dragi , care au insemnat ceva pentru noi , care ne-au umplut sufletele de lumina si de iubire, cu atat parca deveni mai mici, mai neinsemnati si durerea creste cu fiecare valoare care pleaca. Suntem datori sa ii ducem mai departe, sa ii facem cunoscuti pentru generatiile urmatoare (atat cat pot ei intelege)

adam spunea...

cu cat pleaca tot mai multi oameni dragi , care au insemnat ceva pentru noi , care ne-au umplut sufletele de lumina si de iubire, cu atat parca deveni mai mici, mai neinsemnati si durerea creste cu fiecare valoare care pleaca. Suntem datori sa ii ducem mai departe, sa ii facem cunoscuti pentru generatiile urmatoare (atat cat pot ei intelege)

Anonim spunea...

Nu-mi mai pot permite dorul inspre tine Andrei, fara sa ma doara plecarea lor... nu pot asculta cantecele ei, nu/i pot sterge nr. de telefon din agenda telefonului... Nu pot vedea fara strangere de inima primavara asta cand stiu ca Poetul nu mai e la capatul unui drum, oriunde undeva ... Stiu viata merge mai departe... dar e pustie, e ceva ca viata... Nici cerul nici marea nu mai au acelasi miros aceiasi culoare...
GMS

Teodor Munteanu spunea...

Traim o perioada atat de ciudata, atat de departe de muzica folk.Pare c-am trait in alta viata cu Paunescu si Tatiana Stepa.Acum subcultura si-a intins tentaculele peste pleoapele noastre. Copiii nostri nu vor cunoaste niciodata atmosfera de la cenaclu. Iar noi,cei cu amintiri,vom fi mereu tot mai putini.

Anonim spunea...

Ce frumoasa e Tatiana!

Daniela spunea...

Se vede si in aceasta fotografie ceea ce simtea si ea si tu.
Mi-am amintit de privirea ei din emisiunea d-lui Condurateanu, unde ati fost invitati...In timp ce canta,(trebuie sa revezi acele imagini)te privea intr-un fel anume.Atunci nu stiam cat este de bolnava,dar am plans pentru ceea ce-am simtit ca femeie.Era atata IUBIRE !
Multumim pentru TOT !

Anonim spunea...

Cat de frumosi sunteti. Imi pareti cuplul perfect!

Anonim spunea...

Andrei, te rog sa anunti cand apar volumele de versuri ale tatalui (Ultrasentimente, Mieii primi , Fantana somnambula), pentru ca le-am tot urmarit la ''jurnalul'', dar nu le-am gasit, vad ca sunt alte aparitii, desi cele susmentionate au fost anuntate pentru aceasta perioada.

Maria spunea...

Nu stiam ca ziua Tatianei era pe 21 aprilie...Pe 15 aprilie trebuia sa particip (ca spectator, fireste)la "Festivalul Tatiana Stepa". Dar in momentul in care am ajuns la sala, ni s-a spus ca spectacolul se amana pentru ca domnul Baniciu nu poate sa ajunga. Am fost trista si nu stiu daca voi mai putea ajunge la data reprogramata...Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti cei plecati si dragi noua !

vasvic spunea...

Versurile: Maria Ranteş
Muzica: Ciprian Porumbescu

Rîde iară primăvara,
Peste cîmpuri, peste plai,
Veselia umple ţara,
C-a venit Întîi de Mai!

Muncitorii au pornit
Şi-ntr-un glas s-au înfrăţit!
Şi ei azi sărbătoresc
Unu Mai muncitoresc.

Înfrăţiţi azi cu ţăranii,
Muncitorii-n joc şi cînt,
Prăznui-vor în toţi anii
Libertatea pe pămînt.

Peste mări şi peste ţări,
Se adună pe cărări,
Lumea toată în alai
Pentru al nostru Întîi de Maï.

Nimic din tot ce-a fost odinioară 1 MAI ,cu mici cu bere si scurte escapade pe litoralul romanesc,atît de frumos, azi numai este!..Ai mei părinti mă scoteau la iarbă verde si mîncam mici si beam Pepsi dăla bun,nu ce e acum!.. 2 Mai era ziua tineretului comunist!..Indiferent cînd pica ziua de 1 Mai TVR transmitea emisiunea ”album de mai” cu muzică de bun gust,patriotică si revolutionară!..Era tara în sărbătoare!.. Azi vorbim de politicieni corupti,despărtiri,crime,accidente si drogati cu etnobotanice!..E trist dar adevărat!.. Ce muzică a scris CIprian Porumbescu!..Mai stie cineva?

Virtualkid spunea...

La multi ani!
Nu am uitat meritul deosebit pe care il aveti pentru realizarea visului copilului meu...
Sper sa va bucure vestea ca povestea copilului meu a intrat intr-o noua etapa.

Gandul nostru bun va insoteste.

Alexandru Dumitriu spunea...

La mulţi ani!

Anonim spunea...

Urarile s-au mutat pe fb . La multi ani!

Maria spunea...

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI ! (cu scuze pentru intarziere)

Anonim spunea...

Te cred si eu ca esti bantuit de regrete.Ai avut langa tine o comoara pe care nu ai pretuit-o la timp nici tu,mai ales tu care ai avut privilegiul sa fii iubit de o astfel de comoara de femeie.

Anonim spunea...

bau,bau

Anonim spunea...

Foarte mult i-ai gresit Tatianei. Mare pacat.

Anonim spunea...

Daca vrei sa ai dimensiunea suferintei pe care i-ai pricinuit-o Tatianei,urmareste-i inregistrarea recitalului de la Targu Jiu din februarie 2009.Mare pacat Andrei sa ignori faptul ca te-a iubit atat de mult,nu oricine are norocul asta.I-ar fii prins bine Tatianei un om iubitor langa ea in ultimii ani de viata,mare pacat.

pisti spunea...

Si tie, anonimo, niste gramatica...

! spunea...

din cate stiu eu iubirea cu forta sau din mila nu merge

Anonim spunea...

CE BINE-AR FI SA NU NE BAGAM UNDE NU NE PRIVESTE SI UNDE HABAR N-AVEM CE S-A-NTAMPLAT CU ADEVARAT!
HAI,PA!

Iylonka spunea...

Iti multumesc Pisti pentru corectia gramaticala aplicata,am meritat-o.O sa fiu mai atenta pe viitor.Pe de alta parte imi pare rau ca am iritat atata lume prin exprimarea opiniei mele,nu o voi mai face de acum in colo.In rest,toate cele bune.Csoko lom.

pisti spunea...

N-ai iritat pe nimeni. E dreptul tau sa-ti spui parerea.

Anonim spunea...

Of, ce comentarii stupide

Ion spunea...

Andrei,sunt interesat de articolele tale din Jurnalul National.Vad ca apar asa sporadic.Spune-mi daca ai o zi rezervata la ziar pentru articolele tale,ca sa le pot urmari mai usor.Multumesc,numai bine.

thezeus18 spunea...

Hi, I'm making a community on reddit for music from the balkans and I was wondering if I could use your beautiful picture of Tatiana Stepa and yourself. We don't have any money but, I thought it's probably best to ask permission first.

You can check it out at www.reddit.com/r/balkanmusic. And contact me if you have any questions?