30 noiembrie 2011

Vă mulţumesc şi vă aştept

Vă mulţumesc pentru gândurile trimise după cumplita dispariţie a surorii mele, Ioana. Şi, pentru că ea a fost membră a trupei Totuşi la începuturi, ne-am hotărât să nu amânăm spectacolele anunţate şi să îi dedicăm serile de folk şi rock de la:

Bibliotek Club, Constanţa, 1 Decembrie 2011, ora 19, strada Răscoalei

Joy Pub, Bucureşti, 2 decembrie 2011, ora 20.30, str George Enescu 25 (Lângă Eva)

Vă mulţumesc şi pentru urările de Sfântul Andrei!

41 de comentarii:

Natalia spunea...

LA MULTI ANI !Andrei sa fii sanatos si sa treci peste iremediabila incercare.Priveste inainte!Natalia.

Anonim spunea...

Sincere pareri de rau pentru neasteptata si tragica disparitie a Ioanei. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!Iti doresc multa putere sa treci si peste acest moment nefericit... Multa sanatate si putere! Si, totusi, "La multi ani!" de ziua onomastica.Emma P.

i. neacsu spunea...

da ziua ta sa ai puterea si intelepciunea de a trece peste mmomentele grele prin care ai trecut. l a m u l t i a n i !

George IOSUB spunea...

,,, doar un gand bun ,,,


Sunt in Italia , Firenze ( aici este si Calin ).

Anonim spunea...

La mulţi ani!

Dumitrean Catalin spunea...

Dumnezeu îşi alege mieii albi. Mereu pe cei mai buni. Ce pot să îţi spun Andrei? E greu, e jertfă, e atâta ninsoare cu inimi blânde.
Mă rog pentru cerul Ioanei.
Deşi nu înţeleg de ce.
De ce Adrian Păunescu e sus şi nu aici. De ce Cenaclul Flacăra nu are nici un la revedere. De ce resemnarea e în toţi românii de când a murit Horea, Iancu, Păunescu. De când românii spun nu mai are nici un sens România fără Mihai Viteazul, Ardealul fără Iancu, Cenaclul fără întemeietorul ei. De ce? De ce suntem aşa de slabi?
Of, dragul meu Andrei, dacă aş fi mai tare, mai bun, mai plin de cer aş da o şansă redeşteptării.
Te rog să mă ierţi.
Nu înţeleg decât foarte puţin.
În rest vă iubesc enorm şi vă sunt alături...
Poate totuşi va mai fi o înviere.
cred că cei din cer o doresc...

elena marin-alexe spunea...

Imi pare rau pentru inca o pierdere, care iti produce durere sufletesca.
Cu ganduri bune sunt langa tine Andrei.Te sustin asa cum stiu mai bine, prin rugaciunile mele.

anonim spunea...

Da, sincere pareri de rau pentru tot ce ti se intampla. Doar rele, nimic bun.

Malina spunea...

Cel mai mult mi-a placut "amor cubist" - sufletul tau/al meu e o mahala ...

Anonim spunea...

pai cam asa e, ca-n vesuri

Anonim spunea...

Vine Crăciunul, ajungă la tine cu îmbărbătare, putere de muncă, cu hai mai departe, cu dragoste, cu la mulţi şi buni ani.

Cu amiciţie

GMS

nartip spunea...

-Draga Andrei.Esti un om matur si suficient de cult ca sa stii ca toti suntem muritori si intotdeauna,constienti de asta,sa fim pregatiti,fiecare zi traind-o ca si cum ar -putea- fi ultima.
-TU insa ai DATORIA sfanta sa nu uiti niciodata ca esti fiul lui ADRIAN,cel care de curand a plecat cu 'scrisoare' de la noi pentru BADIA EMINESCU.Eu l-am cunoscut inca de cand EL cauta drumul in viata,fiind mai mare ca el cu aproape 5 ani si facand parte din acea categorie de tineri ai acelor vremi,care aveam o STEA a noastra.Era Eminescu si sufletele noastre se 'inchinau' spiritului lui.Al lui Eminescu.Imi doresc sa apuc ziua cand noi Romanii sa simtim pentru noi Romanii ce a simtit ADRIAN,cel putin in proportie de 10%.
-Curajul cu care tu trebuie sa abordezi viata,te impune si te ridica deasuprat tuturor oamenilor si problemelor lor.Tu ai ramas Flacara ce a ars in Adrian si esti obligat de soarta sa 'arzi' pe mai departe rana produsa de muscatura sarpelui veninos. www.ghpitran.ro este locul unde amintirea lui Adrian o fac cunoscuta-si eu- lumii care ajunge intamplator pe acolo.Dumnezeu sa te ocroteasca spre vesnica pomenire a lui Adrian.Cu respect,nartip

Maria spunea...

SA AI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI ! LA MULTI ANI !

Anonim spunea...

In sfarsit prin noua piti de 18 ani ati intrat definitiv in mediocritatea cancanurilor din Ro.Adevarul e ca nici nu mai avea ce sa spuna despre dvs.Jelena nu are nici liceul terminat.a abandonat liceul. E noua Moni si dvs noul irinel putin mai inalt.Ce cultura,care articole,care carti? Mai bine cancan la fel ca toti ceilalti mediocrii din tabloide. Va felicit! Ma bucur la fel de mult cum se bucura prietenii dvs care in fata va lauda si pe la spate rad pt ca in sf ati reusit sa va faceti de ras.Cantareata? Ascultati pe youtube cum rage. Cred ca se rascoleste Tatiana in mormant cand ii canta piesele.Inainte veneam la concerte dar de cand am auzit o a stricat toata trupa.Penibil si pacat

Lucian Ghica

Anonim spunea...

E hai Lucian parca tu nu esti barbat ce daca e piti, ce daca n-are nici liceul?Toti avem o latura ascunsa si publicitatea e buna

Ratzusca

Anonim spunea...

e bine daca n-are liceul ca are mai mult timp sa-l ingrijeasca la batranete. desi se plange mereu ca nu are, are Andrei destui bani s-o intretina chiar daca ea n-are nicio meserie si deci niciun venit.
Daca si AAP a ajuns sa fie in scandal pt o femeie s-a intors lumea cu curul in sus. Celelalte nu vroiau sa fie vedete dar asta vrea ca asa le zice pe FB pritenilor ca s-a cuplat ca sa fie cantareata in Buc ca acolo n-avea sanse, asa ca probabil o sa mai vedem multe.
Nu e treaba noastra sunt multe de neinteles pe lume
Nici eu nu ma mai duc la concerte pt ca s-a manelizat treaba de cand a venit gagica nu mai e trupa cum era a ajuns o rampa de lansare pt orice piti dorinica de faima nu mai e trupa rock pe care o iubeam tocmai pt ca era o trupa a barbatilor
mihai iacob

Anonim spunea...

Eu zic ca se potrivesc. Este cea mai buna alegere fata asta. Il reprezinta!

Anonim spunea...

Pai da, bine zis, de fapt il reprezinta.Doar ca unii probabil se asteptau sa-l reprezinte alt gen de fem. chiar e cea mai bun alegere spre declin

Ionut

Anonim spunea...

Atata a putut. Asta si-a dorit. Casa de piatra.

Anonim spunea...

da, care e problema? daca omul e fericit? Imi pare doar rau ca AAP a devenit un simplu 'manelist'al ziarelor care se distreaza cu fetitele si ma amuza ca Jelena posteaza sa vada lumea ce a 'reusit' ea si fara liceu. ca nu e nevoie de studii ca sa fi vedeta sau cantareata sau femeie in casa fiului poetului.la baptisti probabil nu se tine doliu.
Dupa Egipt nu mai tine insa imaginea de intelectual sarac.Maria C

Anonim spunea...

mor de ras.ce se oftica unii.ce teapa si-au luat Oana si altele care se strofocau sa gaseasca evenimente platite crezand ca A e in pana de bani unele il duceau si in strainatate.Bravo A le-ai tras-o!La fel fac si eu naivitatea increderea feminina trebuie batjocorita adi

Anonim spunea...

ce-o sa te lase pitzi cu buza umflata si buzunarul gooool...so cool subiect...multumiiiiim!

ANDREEA spunea...

Vi se pare ca e singur pe lume? Are familie,are copii,are nepoti care il iubesc si ii vor fi aproape mereu,orice s-ar intampla!!!Si,in definitiv,ce va pasa????

Anonim spunea...

Fiecare alege ce-si doreste si cum a scris cineva aici foarte bine,alegerile pe care le facem ne reprezinta! Deci, chill...Isi va da seama singur daca a fost bine sau nu.

Anonim spunea...

daca vrei sa iei pa una de nevasta o iei direct. asta cu logodna e o mare tzapa pentru donshoara

Anonim spunea...

Din pacate in Romania cu totii am ajuns specialisti in "datul cu parerea."In acest caz...cu siguranta aveam alte asteptari.Uitandu-ma din curiozitate pe profilul de fb al lui Andrei constat ca Jelena este cea care posteaza poze,eticheteaza...mediatizeaza,iar in poze ea il acapareaza iar el nu imi par efericit ,poate doar multumit...imi aduc aminte totodata si de un mesaj postat de el aici acum cateva luni...sa fie vorba de refulare?

Anonim spunea...

nu este fericit
scapa de ea,frate

Anonim spunea...

Ce bine ca marele poet nu vede pe cine ti-ai ales. Din-astea gasesti la kilogram. Cat ii kilu' de jelena?

Anonim spunea...

Sunteti culmea! Fiecarui om ii place ceea ce ii place! Cu ce drept judecati voi viata privata a unui om... Pe voi cine va judeca? Cine va comenteaza viata, dragostea, patima... nerozenia... cainii mor de drum lung si prostii de grija altora... Fata e chiar frumoasa... si daca are 18 ani e totul OK. Aveti voi alte partide feminine sa-i oferiti? Ma amuzati cu criteriile voastre... care vi se potrivesc dv. Fiecare om trebuie sa aiba libertatea de iubii exact ceea ce iubeste atunci cand iubeste... dati dv socoteala cuiva pt alegerile dv? Atunci de c faceti pe inchizitorii moralisti?
o amica

Anonim spunea...

nu e chestie de morala aici dar banuiesc ca ne dam toti cu parerea tpcmai pt ca ne pasa si pt ca asteptam ceva deosebit nu 2 la leu sau cum spune cineva la kg ca orice nimeni de prin ziare. sigur ca fiecare e liber sa faca ce vrea dar tot asa toata lumea e libera sa-si spuna opinia mai ales cand e vb de o pers publica la care mergeam la concerte. nu cere nimeni socoteala nimanui dar eu sincer sunt dezamagit credeam ca va pastra traditia de a fi departe de comercial de showbiz de piti de mediocrii. pacat de trupa, chiar imi placea inainte de etapa cu jelena solista.Emil

Anonim spunea...

azi ar fi fost ziua Ioanei si lumea vb de Jelena a devenit mai importanta
mie nu-mi place Jelena e comuna si buhaita pt varsta ei.Sunt fete fermecatoare pe lume dar asta nu e,privirea nu-ti spune nimic e zero, blank, e doar machiaj strident nu are atitudine nu transmite nimic, nici pe scena nici pe fb calitate zero. gusturile insa nu se discuta beahhhh se vede ca e de tavaleala.
am vazut-o la un concert giugiulindu-se cu un prieten, in timp ce AAP era pe scena. Nicinu mai vin. a murit si ultima urma de calitate la totusi nu are cu ce sa se mandreasca succes
bine spunea cineva mai sus...sincere pareri de rau pt tot ce ti se intampla. Doar rele, nimic bun
Mirela

Anonim spunea...

n-o mai criticati ca la cat de saracuta e la inteligenta mai crede c-o invidiati,,,da-o-n ,,-,,

Irina spunea...

Am si eu o intrebare: daca nu va place duduia in concertele trupei Totusi, de ce n-o huiduiti acolo, de ce scrieti de sub nume fals sau anonim pe un blog care nu pare foarte activ.Eu habar n-am cum sta treaba pentru ca nu am fost la acest gen de concerte si nici nu am de gand. PA!

daniela.v spunea...

la multi ani! domnule Paunescu, cand credeti ca ar fi posibila o difuzare integrala a interviului luat de TATAL dvs lui Nicu Ceausescu? ma gandesc ca daca tot exista o marturie, ar fi bine sa die difuzata. multumesc.

daniela.v spunea...

la multi ani! domnule Paunescu, cand credeti ca ar fi posibila o difuzare integrala a interviului luat de TATAL dvs lui Nicu Ceausescu? ma gandesc ca daca tot exista o marturie, ar fi bine sa die difuzata. multumesc.

Anonim spunea...

Andrei te rog in memoria tatalui tau sa ii construiesti un monument in cimitirul belu , un loc de vecii ( cavou) binemeritat.

Anonim spunea...

e zero fata credeam ca AAP nu ne va obosi cu ieftinaturi din astea dornice sa fie vedete doar pt ca se f_t
draga Irina promit sa arunct eu cu rosii data viitoare daca ma mai duc vreodata la concert === ))))))))glumesc nu ma mai deplasez ca sa o aud pe Jenela never alex

nartip spunea...

-Anonimule!Insisti sa devii 'neanonim' prin ceva/intr'un fel care te definesc tot mai bine cata 'valoare' are cuvantul tau.Tie ti se potriveste o zicala: 'cainele moare de alrgatura si prostu' de grija altuia'.Poate o sa intelegi ca a comenta in spatiul virtual al cuiva,tot bun simt trebue sa ai.

Anonim spunea...

never alex?? ha??

Anonim spunea...

asa e.scuze n-am vrut sa par fara bun simt n-am mai intrat demult pe blog si imi dadeam si eu cu pararea la ce s-a scris mai sus incercand sa fac misto de irina care ne indeamna la lupta. altfel nu ma intereseaza subiectul sooo relax! alex

Alex spunea...

Ma distez copios!:))))