1 martie 2008

Preferinţă pierzătoare


Prefer
să pierd
împreună cu tine,
decât să înving
de unul singur.


De 1 martie, nu pot face mai mult decât să recunosc şi să spun în gura mare acest adevăr, de care nu mă pot feri şi pe care nici nu vreau să îl ascund, măcar pentru că femeia mi-a dat viaţă, femeia a făcut să pot da şi eu viaţă şi tot femeia este cea pentru care trăiesc.

5 comentarii:

Savin BADEA spunea...

Dragă Andrei,
Subscriu alături de tine, pentru toate: soţie, fiică, nepoată, pentru toate femeile şi toate cititoarele: La mulţi ani, sănătate, noroc bun şi fericire! Cu drag, Savin BADEA

Andrei Păunescu spunea...

Savin,
Multumesc pentru solidaritate, iar lor - ca ne suporta.

Carmen spunea...

multumesc Andrei ,multumesc domnule Savin!O primavara cu soare!Carmen

CATALINA RUSU spunea...

Ideea expusa de dvs. aici este mai mult decat inteleapta. in viata totul, dar absolut totul este mai usor in 2:LA BINE SI LA RAU!Orice lucru din viata noastra, orice intamplare, greutate, bucurie,suparare, implinire trebuie impartasita cu persoana de langa tine.In 2 lucrurile par mereu altfel, daca sunt grele dar avem sprijinul persoanei iubite ele vor deveni mai usor de depasit, iar daca ni se intampla lucruri minunate bucuria va fi cu atat mai mare pentru ca putem sa o impartim cu persoana iubita.Sunt momente in viata unor oameni de succes cand bucuria implinirii lor este umbrita din cauza ca nu au cu cine sa imparta ceea ce simt si traiesc ei.Sunt de asemeni si momente in viata unora atat de grele si de negre, dar parca prind un pic de contur atunci cand persoana iubita e acolo sa-i sprijine, sau le poata acorda cel mai puternic motiv de a o lua de la capat in urma unui esec si anume dragostea care ii leaga.
Printre altele vreau sa le urez si eu tuturor o primavara frumoasa, insorita si numai bine!

Andrei Păunescu spunea...

Catalina22,
Din comentariul tau, frumos, raman cu starea de amaraciune pe care am cunoscut-o nu o data, ca o realizare, oricat de mare, nu are gust, daca nu o imparti cu cine ti-e drag sau macar cu cineva. M-am intors uneori acasa, dupa cate o noapte in care am facut o emisiune la TV sau la radio sau dupa un spectacol si, desi comunicasem acolo, direct sau indirect, cu zeci, sute, mii sau zeci de mii de oameni, de adormit am adormit in singuratatea mea. Interioara sau exterioara.