2 decembrie 2010

Spectacole in Italia, Belgia, Germania şi Austria

Turneul european "Manifest pentru sanatatea pamantului" continuă cu spectacole in Italia, unde voi fi prezent pe scena, alaturi de Felicia Filip, Floarea Calota, Cornel Diaconu si Lavinia Sandru, intr-un spectacol de muzica, poezie, cinema (filmul Cenaclul Flacara) si dialog. La Carrara, vom fi la Teatro Animosi pe 3 decembrie 2010, vineri, de la ora 20.30, iar la Roma, la Teatro Tendastrice, de la ora 15. Au mai avut loc concerte la Nurnberg pe 26 noiembrie si la Munchen pe 28 noiembrie. Va astept cu drag şi la concertele de la Bruxelles (9 decembrie), Zweibrucken (10 decembrie) şi Viena-Traiskirchen (12 decembrie 2010).

19 comentarii:

mihaidcuza spunea...

Break a leg!

Anonim spunea...

În țară nu veniți ? Vă rog ...

elena marin-alexe spunea...

Ma bucur ca si fiul meu va fi acolo la Roma. Succes! Bucurati inimile romanilor!

corina belgia spunea...

asteptam imagini si cuvinte despre eveniment:)

Oana spunea...

mai ales imagini ca sa avem la ce visa

Florentina spunea...

Ce suflet frumos esti.Andrei!Si ce aventura sa te privesc si sa te aud...

corina belgia spunea...

grozava noapte!
mai multe voi scrie cand o sa apara articolul(vezi sa fie lung!:))despre seria de concerte

corina belgia spunea...

povestea mea va fi lunga si groasa ca a ta :))

Anonim spunea...

Simpla spectatoare Corina din Belgia, faci niste analogii deplasate. Ca-ti curgeau balele dupa Andrei e clar, doar am vazut cu totii, noi cei din echipa, dar sa nu folosesti batista si sa continui sa balosesti si pe propia-ti tastatura e deja prea mult!

ech.

corina belgia spunea...

anonim ech al doilea comentariu nu imi apartine nu stiu cine a preluat numele si nici nu ma intereseaza.
daca am ceva de spus, spun si gata
nu intru pe blogul unei persoane publice pentru a face astfel de comentarii (mi se pare cam lipsit de bun simt din partea celui/celei care a facut asta sa posteze un astfel de comentariu cu un alt nume).
prin ´´lung´´ (in primul comentariu caci al doilea, repet, nu imi apartine) eu inteleg detaliat.
dumneavoastra ce anume intelegeti?
imi cer scuze, Andrei, pentru aceste randuri

corina belgia spunea...

aceluiasi anonim ech (nu stiu daca sunteti doamna sau domn)
cat despre cea de-a doua afirmatie, ´´ca-mi curgeau balele dupa Andrei´´, nu stiu daca dumneavoastra aveti o problema cu glanda salivara, dar eu sunt foarte sanatoasa, prin urmare nu e niciun motiv ´´sa-mi curga balele´´
va doresc o seara placuta si sarbatori fericite!
din nou, imi cer scuze, Andrei, pentru aceste randuri care nu au legatura cu articolul

Anonim spunea...

sunt zmeu

Mioritza spunea...

Cum zice vorba aia: Cin se scuza se acuza

mid spunea...

Pentru Corina Belgia

Nu stiu de cand esti plecata din Romania dar ar trebui sa stii ca in ultimul timp aici cuvinte ca "lung,gros,mare" si altele care definesc volume sunt foarte des utilizate de "vedetele' ce apar dimineata si se sting seara pentru a descrie lucruri ce tin de domeniul sexual si mai putin de alte domenii.Oricum pentru a descrie calitatea pe care ti-o doresti la un articol de ziar sau revista cred ca poti folosi multe alte cuvinte.Asa nu vei mai da nastere la interpretari si nu vei mai avea motive sa-ti ceri scuze.

mid spunea...

Pentru Anonim

Mai ales daca esti din echipa lui Andrei ar trebui sa stii ca anonimatul dauneaza grav exprimarii unor pareri sau idei, mai ales pe acest blog.Scuza-i pe toti simplii spectatori care platesc pentru a urmari spectacolele ce si le doresc.Nu toti pot fi atat de "alesi" pentru a face parte din echipa.
Daca ai reusit sa vezi cum "ii curgeau balele" Corinei, banuiesc ca a ajuns destul de aproape de echipa din care faci si tu parte si mai putin de Andrei.Sau ai coborat intre "simplii spectatori"pentru a face un sondaj de opinie cu privire la glandele salivare?!?
Daca ,asa cum sustii tu, Corinei continua sa-i "curga balele"inseamna ca nu s-a intamplat nimic si ea chiar s-a referit(nu in cel mai fericit mod) la articol. Si poate chiar sa viseze la Andrei.Nu este interzis si cred ca nu ar fi prima sau ultima femeie care ar face-o.Daca s-ar fi intamplat ceva,si folosirea cuvintelor s-ar fi referit la descriere de volume,probabil ca ea ar fi fost ocupata sa manance o ciocolata sau sa fumeze sau,si mai frumos, sa viseze.
Asa ca data viitoare inainte de a sari la gatul cuiva si a directiona comentariile facute in legatura cu un eveniment frumos catre vulgaritate intai de toate asuma-ti identitatea si apoi treci peste primul domeniu care-ti vine in minte .Daca mai gasesti si altceva atunci te rugam frumos sa ne spui si nou.Poate reusesti sa ne dai amanunte despre concerte, despre atmosfera, despre ce s-a cantat, despre cum a fost primit filmul etc. Asa cum cred ca eu ca ar trebui sa faca un om din echipa .Sa lasam secretiile9de orice natura )pantru ziarele si blogurile care traiesc din asa ceva.

mid spunea...

numele de utilizator mid este prescurtarea numelor mele mihaela daniela.sunt atat de simple si comune incat sunt deja utilizate .

Unknown spunea...

POETUL a fost proiectantul propriului destin. El şi-a înfăptuit creaţia şi a scos-o la lumină. Stiloul a fost în mâna lui. Rezultatul îl vedem. Nimeni nu îl v-a uita. "Trupul lui din carne" nu ştiu cât contează acum, el şi-a schimbat numai forma. Numele şi opera lui ADRIAN PĂUNESCU există şi vor rămâne de neuitat. ADRIAN PĂUNESCU este energie eternă şi s-a născut pentru a adăuga valoare acestei lumi, având ocazia de a trăi în cea mai palpitantă epocă a minunatei noastre planete.

Cristian Vasiliu spunea...

Salut Andrei,

O scurta intrebare:
De ce nu mai sunt disponibile postarile (si comentariile) de pe blogul http://www.paunescuadrian.blogspot.com/...?

Cristian Vasiliu
www.cristianvasiliu.ro

mid spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Adrian Paunescu.