7 ianuarie 2008

Ciocănelul şi vibratorul

Cine altcineva mai nimerit putea scrie un text despre pasiunea pentru vibratoare a unui fotomodel britanic, decât o ziaristă româncă, pe nume Ciocănel? Contează deja atât de puţin că Jordan (Katie Price) e moartă după jucăriile sexuale! Nu se mai miră nimeni că materialul a apărut în Libertatea! Din acest eveniment de presă nu e interesant decât că tocmai Andreea Ciocănel se ocupă de caz. Subiectul devine fierbinte abia când aflăm că englezoaica, atât de frustrată de răceala vibratoarelor de plastic, ar vrea să se inventeze agregate cu încălzire centrală. Poate o ajută Andreea Ciocănel. Să le dorim, în noul an, idei inovatoare, temperaturi satisfăcătoare şi la cât mai multe vibraţii!

2 comentarii:

Anonim spunea...

SINCER MI SE PARE ABSURD SA VB DESPRE VIATA SEXUALA IN PUBLIC. NICI MACAR STATUTUL DE VIP NU-TI CONFERA ACEST DREPT. CITEAM INTR-O ZI DECLARATIA VICTORIEI BECKHAM DESPRE CAT DE MANDRA ESTE DE MARIMEA PENISULUI SOTULUI EI, FOTBALISTUL DAVID BECKHAM. PAI ASTA E CEA MAI MARE TAMPENIE POSIBILA.DE FAPT DACA NU MAI ARE OMUL CU CE SA SE LAUDE IN ZIUA DE AZI APELEAZA LA ORICE. NU?

Andrei Păunescu spunea...

Către Anonim(a)
Păi tocmai asta e: unii (cei fără substanţă interioară suficientă) ajung sau se menţin la statutul de VIP punându-şi sexul în vitrină. Victoriei te rog să îi dai circumstanţe atenuante. Cine ştie ce prăpădit o fi fost predecesorul lui David Beckham în patul ei?