30 ianuarie 2011

Ce mare lucru e să se întâmple ce îţi propui! Totuşi şi prietenii în concerte, 26+27 ianuarie 2011


Cred că una dintre cele mai mari reuşite ale acestei perioade, în care atâţia nu se ţin de cuvânt şi în care cele mai multe previziuni optimiste eşuează în decepţii cu explicaţii savante, este ca lucrurile anunţate să se şi întâmple. Aşa am păţit noi cu spectacolele din 26 şi 27 ianuarie 2011. Mai întâi, am filmat în dupăamiaza de 26, la Naţional TV, pentru emisiunea care se va difuza duminică după-masa, 6 februarie 2011 (noi - trupa "Totuşi", Victor Socaciu, George Nicolescu, Emeric Imre, Cornel Diaconu, Lavinia Şandru, Maria Crăciun, emisiune moderată de Corina Chiriac şi produsă de Florentina Satmari). Apoi am demontat şi am remontat sculele repede, în Clubul Iron City, unde am cântat seara, de pe la 22, cu Emeric Imre gazdă şi cap de afiş, care a deschis showul şi ne-a adus pe scenă pe mine, pe Tase - tobe, Mihai Napu - chitară ritm şi Vlady Sătean - bass, reluându-şi recitalul după ora noastră şi lăsându-i să continue treaba, până noaptea, pe cei de la Folk Frate!
A doua zi, joi 27 ianuarie 2011, am fost în direct la Antena 2, invitaţi de Mihai Morar şi producătoarea lui, Roberta Dumitriu, în echipă bogată, să cântăm în direct o oră şi jumătate: George Nicolescu, Emeric Imre, Magda Puskas, Valentin Moldovan, Andrei Păunescu + Totuşi (Tase, Napu, Vlady).
Ştiţi că nu sunt nici ipocrit, nici modest, nici paranoic, aşa că nu pot spune decât că a ieşit bine sau foarte bine peste tot.

5 comentarii:

Anonim spunea...

super!

elena marin-alexe spunea...

Ma bucur pentru voi artistii dar si pentru beneficiarii muzicii voastre.
Ganduri bune Andrei!

Loly spunea...

DIN CATE SE VEDE PARE CA A IESIT BINE

a.a spunea...

S-a strecurat o greşeală de dactilografiere.
Gazdele, şi cei care au cântat până la sfârşitul serii, se numesc "Folk Frate!"
În rest, nu am nimic de adăugat. A fost o seară tare faină.

Alexa

Andrei Păunescu spunea...

a.a.
Greseala s-a remediat. Am ras sanatos cand am vazut-o. Multumesc pt atentionate si salutari!